Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Μόνο καλό θα κάνει ο Κάμπος στον Άρη» (AUDIO)

Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας Πέτρος Κανακούδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Απόλλωνα 1926, την κατάσταση στον όμιλο του Κυπέλλου, αλλά και την συνεργασία του με τον Πάολο Κάμπος στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

Για τις καιρικές συνθήκες στην Κέρκυρα: «Την ημέρα ναι είναι καλός ο καιρός, την νύχτα είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα. Είναι λίγο ψιλοάγριος ο καιρός».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλων 1926: «Είναι τρεις ομάδες από την Σούπερ Λίγκα, είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς, μια καλή ομάδα, εμείς πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία και στο τελευταίο παιχνίδι να τα δώσουμε όλα με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί του ομίλου, έχει σίγουρα το πλεονέκτημα, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει φαβορί. Δεν ξέρουμε για παράδειγμα πως θα είναι στο σημερινό παιχνίδι με τα Γιάννενα. Βλέποντας έναν όμιλο και ξέροντας πως έχεις τις δυνατότητες να κερδίσεις κάτι, είναι καλό να κοιτάς το Κύπελλο, εμάς μας ενδιαφέρει σαν ομάδα να περάσουμε στην επόμενη φάση, έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, το ένα με την Καλαμαριά και ένα με τον ΠΑΟΚ, έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση και αν κερδίσουμε ένα παιχνίδι όπως ο ΠΑΟΚ αυτόματα και η άλλη ομάδα δίνει βαρύτητα στην πρόκριση».

Για τον Πάολο Κάμπος: «Ήμασταν μαζί στον Αστέρα Τρίπολης το 2007, είχαμε μια καλή συνεργασία, στην Β’ Εθνική ήταν, είχαμε πάρει και το πρωτάθλημα τότε και εν συνεχεία έμεινε στην ομάδα. Ήταν η χρονιά που είχαμε κερδίσει όλες τις μεγάλες ομάδες. Το σίγουρο είναι πως τότε που τον είχα στον Αστέρα, ήταν πάρα πολύ έμπειρος. Φανταστείτε πως είναι τώρα. Άλλωστε έχει περάσει και από την μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Γκαλάκτικος. Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Άρης, νομίζω πως μόνο καλό θα κάνει. Νομίζει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Βέβαια δεν γνωρίζω και εγώ σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα. Έχει δουλέψει πάρα πολύ, όταν συνεργαστήκαμε στον Αστέρα, όλοι τον αγάπησαν για την προσφορά του και την όρεξη του».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πέτρου Κανακούδη στον Γιώργο Μπούζο:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: