Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΚ για τον Μάριο!!

Τη δυνατότητα να βοηθήσουν ένα δικό τους παιδί θα ‘χουν οι φίλοι της ΑΕΚ. Οι παλαίμαχοι της «Ένωσης» παίζουν φιλικό στο Γαλάτσι, με τα έσοδα να πηγαίνουν στον Μάριο Φατούρο που είχε σοβαρό τροχαίο.

ΑΕΚ για τον Μάριο
Η προσέλευση των φίλων της ΑΕΚ στα μέχρι τώρα παιχνίδια είναι εκπληκτική. Ένα μικρό ποσοστό της ωστόσο θα ‘ναι αρκετό την προσεχή Δευτέρα για να βοηθήσει έναν απ’ αυτούς που το χρειάζεται πραγματικά.

Στις 17:30 το απόγευμα στο γήπεδο του Γαλατσίου που βρίσκεται στο Άλσος Βεΐκου, οι παλαίμαχοι της «Ένωσης» θ’ αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι τους αντίστοιχους της τοπικής ομάδας.

Όχι για εθιμοτυπικούς λόγους, αλλά για την οικονομική ενίσχυση του Μάριου Φατούρου, ενός άτυχου φίλου της «Ένωσης» που είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα κι είναι απαραίτητο πλέον ν’ ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Με μόλις 3 ευρώ λοιπόν (όσο κοστίζει το εισιτήριο) και σε απόσταση λίγων μονάχα λεπτών από το κλειστό του ΟΑΚΑ -όπου θ’ ακολουθήσει στις 19:30 το μπασκετικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να συνεισφέρουν πραγματικά στην προσπάθεια του Μάριου να επανέλθει δυνατός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: