Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μάντζιος: «Προτεραιότητα στο πρωτάθλημα»

Στις αλλαγές στην ενδεκάδα του Πανθρακικού απέναντι στον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο Άκης Μάντζιος. «Δεν επηρεάζομαι», απάντησε για τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα της Κομοτηνής.

Μάντζιος: «Προτεραιότητα στο πρωτάθλημα»
Το πρωτάθλημα αποτελεί την βασική προτεραιότητα του Πανθρακικού, όπως δήλωσε ο Άκης Μάντζιο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως δεν επηρεάζεται η δουλειά του από τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Έχω αποδεχθεί το ρόλο του προπονητή. Όπως εσείς κάνετε τη δουλειά σας και γράφετε καθημερινά κάποια πράγματα, είτε έχουν βάση, είτε όχι, έτσι κι εγώ κάνω τη δουλειά μου καθημερινά. Δεν επηρεάζομαι. Έχω καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη και τον πρόεδρο και το πιο θετικό είναι το καλό κλίμα που έχω στ΄αποδυτήρια».
Για το ματς με τους Περιστεριώτες είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δώσαμε προτεραιότητα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλαμε ήταν να μη μας κάνει πολλές ευκαιρίες ο Ατρόμητος και το πετύχαμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: