Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ντάρντεν: «Θέλω να βρω τη φόρμα μου»

Αντίστροφα μετρά το χρόνο ο Τρεμέλ Ντάρντεν να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, μετά τον τραυματισμό του στο χέρι.

Ντάρντεν: «Θέλω να βρω τη φόρμα μου»
Χαρούμενος που επέστρεψε στις προπονήσεις ύστερα από περίπου έξι εβδομάδες δήλωσε ο Τρεμέλ Ντάρντεν, με τον Αμερικανό φόργουορντ να προσθέτει πως θα χρειαστεί λίγο καιρό παραπάνω ώστε να φτάσει στο 100%.

«Έχασα πολλά παιχνίδια ύστερα από έξι εβδομάδες απουσίας και χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Θέλω να βρω και πάλι τη φόρμα μου και να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Τρεμέλ Ντάρντεν και πρόσθεσε:

«Νιώθω καλά. Μπορώ να επιστρέψω μόνο με ένα τρόπο. Επιθετικά δεν είμαι ακόμα όπως θέλω. Το χέρι μου είναι δυνατό, ο καρπός μου είναι δυνατός, αλλά ξέρω ότι μπορώ να παίξω άμυνα, να έχω σωστές αντιδράσεις στην μπάλα και να τρέξω στο γήπεδο. Αν κάνω αυτά τα πράγματα, να παίξω άμυνα και έχω σωστές αντιδράσεις θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Αμερικανός φόργουορντ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Σας ευχαριστώ για όλη τη συμπαράσταση, με τη βοήθεια του Θεού θα είμαι ικανός να βοηθήσω την ομάδα και να μείνουν μαζί μας γιατί έχουμε μια μεγάλη σεζόν. Σας ευχαριστώ».

Δείτε το βίντεο:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: