Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Περιμένουμε την ρύθμιση των χρεών»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για το «πάγωμα» του θέματος της έκτασης της Θέρμης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
Για το θέμα των μεταφορών:
«Μετά την χθεσινή μάζωξη που είχαμε και τις επαφές που έγιναν, ετοιμάσαμε μια τροπολογία να κατέβει κάτω, ξεκίνησε η πληρωμή των λεωφορειούχων και αποφασίστηκε οι μεταφορές να γίνουν κανονικά αύριο. Ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ και οι μαθητές και οι γονείς από αυτό το θέμα. Τα δύο δρομολόγια δεν έχουν ρυθμιστεί αλλά ρυθμίστηκε το γενικότερο θέμα. Είμαστε σε διαβούλευση με την περιφέρεια για αυτό το θέμα καθώς είναι περίπου δυόμιση δρομολόγια. Νομίζω πως θα λυθεί γρήγορα και αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει κάθε μέρα να πάει το παιδί από τη Καρδία στο Τρίλοφο και να μην έχει μέσο. Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα το λύσουμε».
Για το θέμα της έκτασης της Θέρμης:
«Θα προχωρήσει το θέμα. Έχει διασυνδεθεί το ζήτημα της επένδυσης με το ζήτημα της ρύθμισης των χρεών. Περιμένουμε την ρύθμιση των χρεών για να κάνουμε την προκήρυξη. Σε καλό δρόμο είμαστε αρκεί να γίνει το θέμα με τα χρέη. Είναι ένα ζήτημα που δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε εμείς αλλά αυτοί που κυβερνάν έχουν την ευθύνη. Είμαστε σε αναμονή και υπάρχει η υπόσχεση πως θα ρυθμιστεί άμεσα».
Για το αν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος για την έκταση:
«Όχι βέβαια, δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος. Αυτός ο χώρος δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε για αγροτική καλλιέργεια. Είναι αλμύρα και χρειάζεται προσθήκη νέου χώματος για να γίνει γόνιμο. Φέτος είχαμε ένα τεράστιο πρόβλημα και με τα κουνούπια, ελπίζω να έχουμε τους ψεκασμούς νωρίς για να μην υπάρχει το πρόβλημα που υπήρξε φέτος. Υπάρχουν και άλλα σοβαρά θέματα και πάμπολλα προβλήματα».
Για το διάστημα που θα περιμένει για να ξεκινήσει τις διαδικασίες:
«Θα ξανασυζητήσουμε και εφόσον εμείς έχουμε ρυθμίσει τις διαδικασίες θα περιμένουμε ένα διάστημα και μετά θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες».
Για το αν μίλησε με τον Τζακ Αγγελίδη:
«Μίλησα αλλά δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: