Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Να τη… βράσει την εφτάρα!!

Την Κυριακή (27/10) η Νις πέτυχε επτά γκολ στην έδρα της Γκινγκάμπ, ωστόσο την Τετάρτη (29/10) αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ στα πέναλτι με 3-2 (3-3 κ.α.) από τη Μετς, μες στο «σπίτι» της!

Να τη… βράσει την εφτάρα!
Εκτός συνέχειας από το Λιγκ Καπ Γαλλίας έμεινε η Νις, η οποία αποκλείστηκε –ύστερα από ένα ματς θρίλερ- στα πέναλτι με 3-2 (3-3 κ.α.) από τη Μετς και μάλιστα στην έδρα της, λίγες μετά με το εμφατικό 7-2 επί της Γκινγκάμπ για το πρωτάθλημα.

Η Μετς πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ξεκίνημα, καθώς στο 17’ προηγούταν ήδη 3-0, με γκολ των Παλομίνο (5’), Ντουκουρέ (13’) και Βιόν. Τρία λεπτά αργότερα οι «νισουά» αντέδρασαν, με τον Μοπέ να μειώνει και τον Μποσέτι στο 37’ να διαμορφώνει το 2-3 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Μετς μπήκε με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς λόγω του προβαδίσματος που είχε, κλείνοντας τους διαδρόμους στη Νις. Όμως, στο 88ο λεπτό, ο Τσβίτανιτς ευστόχησε σε πέναλτι, με το 3-3 να μένει μέχρι τέλους και την αναμέτρηση να οδηγείται στην παράταση. Στο έξτρα μισάωρο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι μοιραία έλυσαν τις… διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, για λογαριασμό της ομάδας από τη Νίκαια ευστόχησαν μόνο οι Πλέα και Εσερίκ, με τους Ντουκουρέ, Μαρσάλ και Παλομίνο να βρίσκουν δίχτυα από την άλλη και να δίνουν την πρόκριση στους «16» του Λιγκ Καπ στη Μετς! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: