Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας του Ηρακλή, Παναγιώτης Λαδάς και μίλησε μεταξύ άλλων για την πρώτη του συμμετοχή με τους «κυανόλευκους» εναντίον του Εθνικού Σερρών για το κύπελλο Ελλάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γκολ που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών:
«Πήγα να κάνω μια διόρθωση στο τοίχος και δεν πρόλαβα να επιστρέψω στη μεριά μου. Έγινε γρήγορα η εκτέλεση και δέχθηκα αυτό το γκολ».
Για την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ηρακλή:
«Ήταν η πρώτη μου επίσημη εμφάνιση σε επαγγελματική κατηγορία. Κερδίσαμε, παίξαμε πολύ ωραία ποδόσφαιρο και όλα τα παιδιά έδωσαν το  100%. Πετύχαμε ωραία γκολ και πιέσαμε ψηλά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πίεση και το γκολ αλλά το σημαντικότερο είναι πως κερδίσαμε. Οι δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες και το ρόστερ μας πλούσιο. Ο προπονητής πιστεύει σε όλα τα παιδιά και αυτό μας κάνει δυνατούς και να θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».
Για την θέση του τερματοφύλακα στην βασική 11αδα:
«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός αλλά συναγωνισμός. Θέλω να καθιερωθώ στον Ηρακλή αλλά ο Χουάντερσον είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, μαθαίνω από αυτόν και θέλω να βελτιωθώ όσο μπορώ».
Για την μέχρι τώρα πορεία των «κυανόλευκων»:
«Δείχνουμε και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα δυνατοί. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια καθ’ όλη την σεζόν, να πετύχουμε την άνοδο αλλά και ότι καλύτερο στο κύπελλο».
Για το ρόστερ του Ηρακλή:
«Είμαστε μια νεανική ομάδα με έμπειρους που μας συμβουλεύουν. Γενικά είμαστε δεμένοι και αυτό θα μας δώσει δύναμη στην συνέχεια. Ο προπονητής μας έχει δέσει και θέλει ως μια παρέα να πάμε για την άνοδο».
Για τον επόμενο αγώνα:
«Έχουμε μπροστά μας τον Αιγινιακό εκτός έδρας και η νίκη είναι μονόδρομος».
Για το πώς αντιμετωπίζουν οι άλλες ομάδες τον Ηρακλή:
«Γενικά μας αντιμετωπίζουν ως μεγάλη ομάδα αλλά ξέρουμε πως η νίκη είναι μονόδρομος και δίνουμε το καλύτερο των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: