Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Περιμένει τον επόμενο η Ρεάλ…!!

Με φόρα από το «clasico» και τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ νίκησε άνετα 4-1 στην έδρα της Κορνεγιά, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα των «32» του Copa Del Rey.

Περιμένει τον επόμενο η Ρεάλ… (video)
Η Ρεάλ νίκησε άνετα 4-1 την Κορνεγιά της τρίτης κατηγορίας εκτός έδρας, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα γα τους «32» του ισπανικού Κυπέλλου και από τώρα περιμένει την αντίπαλό της στους «16», δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετά και τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Κάρλο Αντσελότι παρέταξε δεύτερη ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ως βασικούς μόνο τον Χάμες και τον Μπενζεμά, όμως και αυτοί δε δυσκολεύτηκαν. Στο 16’, ο Βαράν μετά από ασίστ του Χάμες έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Οσκαρ Μουνιόθ στο 20΄. Στο 36’, ο Βαράν ξανά, μετά από κόρνερ του Ισκο, έκανε το 1-2 για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με αυτό το σκορ.

Στο 53΄, ο Τσιτσαρίτο έκανε το 1-3 μέσα από την περιοχή και στο 75’ ο Μαρσέλο, που είχε μπει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Η σύνθεση της Ρεάλ: Νάβας, Βαράν, Κεντίρα, Μπενζεμά (75’ Μεντράν), Χάμες (60’ Μαρσέλο), Τσιτσαρίτο, Καρβαχάλ, Αρμπελόα, Νάτσο, Ιγιαραμέντι, Ισκο (75’ Ντε Τομάς) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: