Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τερεζόπουλος: «Το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

Απόλυτα προσγειωμένος μετά την ισοπαλία που πήρε ο Πανιώνιος απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα.

Τερεζόπουλος: «Το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»
Ευχαριστημένος τόσο από την ισοπαλία όσο και από την εμφάνιση του Πανιώνιου απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως το αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα βοηθήσει την ομάδα του ψυχολογικά, ενώ υπενθύμισε πως προτεραιότητα παραμένουν οι υποχρεώσεις για την Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά, χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους γιατί στα τελευταία ματς η τύχη μας είχε γυρίσει την πλάτη. Στην αρχή ήμασταν φοβισμένοι, αλλά σταδιακά ελέγξαμε το ματς, είχαμε καλό ρυθμό.

Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το φάουλ στο γκολ που δεχτήκαμε. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε παρότι δεν φαινόταν ότι θα μπορέσουμε και στη συνέχεια είχαμε το ρυθμό του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δεν μας δυσκόλεψε και δεν μας απείλησε, παρά μόνο σε κάποια στημένα, αλλά είχαμε καλές τοποθετήσεις. Θέλαμε το αποτέλεσμα για την ψυχολογία μας, γιατί το μυαλό και ο στόχος μας είναι στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: