Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Κι άλλη «σφαλιάρα» για Μαρσέιγ!!

Μετά την ήττα από τη Λιόν στο πρωτάθλημα, η Μαρσέιγ γνώρισε και νέα (2-1) από τη Ρεν και μάλιστα με γκολ στο 90+3’, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ Γαλλίας!

Κι άλλη «σφαλιάρα» για Μαρσέιγ!
Το κακό… φεγγάρι συνεχίζεται για τη Μαρσέιγ! Λίγες μέρες μετά την ήττα από τη Λιόν στο πρωτάθλημα, οι Μασσαλοί γνώρισαν και νέα (2-1) από τη Ρεν, αλλά με την απώλεια αυτή έμειναν εκτός από τη συνέχεια του γαλλικού Λιγκ Καπ! Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν και οι δύο ομάδες την αναμέτρηση, καθώς αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Τζα Τζε Τζε και Ντεπ, στο «θερμό επεισόδιο» που προκάλεσαν στο 64ο λεπτό.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Μαρσέιγ, αφού πήρε το προβάδισμα στο 19ο λεπτό με τον Μπατσουαγί, με το 0-1 να μένει μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Όμως, στο δεύτερο μέρος η Ρεν ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60’ με τον Κόνραντσεν.

Όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση, αλλά στην τελευταία φάση και συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χόσινερ έκανε το 2-1, το οποίο έστειλε την ομάδα της Βρετάνης στους «16» του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ:

Τρίτη, 28/10

Μπαστιά-Οσέρ 3-1
Καέν-Κλερμόν 4-3 (3-3 κ.α.)
Εβιάν-Λοριάν 1-2
Λανς-Κρετέιγ 0-2
Μονπελιέ-Αζαξιό 0-1
Ναντ-Λαβάλ 4-0
Ρεμς-Αρλ 2-3 (2-2 κ.α.)
Τουλούζ-Μπορντό 1-3

Τετάρτη, 29/10

Νις-Μετς 2-3 πεν. (3-3 κ.α. και παρ.)
Ρεν-Μαρσέιγ 2-1 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: