Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Οριστικά… Κάμπος!!

Ο Πάουλο Κάμπος θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος τεχνικός του Άρη και θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, καθώς «ναυάγησε» η περίπτωση Βοσνιάδη που αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Γιώργου Γαλανού.

Οριστικά… Κάμπος
Στον Πάουλο Κάμπος κατέληξε ο Γιώργος Γαλανός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο επικεφαλής το ποδοσφαιρικό τμήμα τα είχε βρει με τον Βραζιλιάνο από τις αρχές της εβδομάδας και περίμενε την οριστική απάντηση του Αλέκου Βοσνιάδη. Αυτός είπε «όχι» και αναμένεται να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον 57χρονο προπονητή που έχει περάσει ξανά από την Ελλάδα. Έγινε γνωστός με τον Αστέρα, καθώς ήταν στον πάγκο των Αρκάδων, όταν αγωνίστηκαν για πρώτη φορά (2007-08) στην Super League, συνεχίζοντας το έργο που είχε ξεκινήσει την προηγούμενη σεζόν. Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» προβιβαστούν στην Football League, συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ο Κάμπος θα εισπράξει 50.000 ευρώ.

inner

Πάντως, από όταν έφυγε από τη χώρα μας και μετά ο έμπειρος τεχνικός δεν… στέριωσε κάπου, καθώς σε διάστημα περίπου έξι ετών, άλλαξε πάνω από δέκα ομάδες, κάνοντας θητεία σε συλλόγους της τρίτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της πατρίδας του. Επιπλέον, πέρασε από το Σουδάν, ενώ κατά την διάρκειας της τρέχουσας χρονιάς ανέλαβε και ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα την Αλ Χιλάλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: