Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Με Ντάρντεν στη Λιθουανία!!

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Νεπτούνας θα βρίσκεται ο Τρεμέλ Ντάρντεν. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μπρεντ Πέτγουεϊ λόγω ενοχλήσεων στη μέση!

Με Ντάρντεν στη Λιθουανία!
Με τον Τρεμέλ Ντάρντεν στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Λιθουανία, για την αναμέτρηση κόντρα στη Νεπτούνας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Από την Τρίτη (28/10) ο Αμερικανός φόργουορντ συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ωστόσο ο Μίλαν Τόμιτς δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα τον δηλώσει στη 12αδα που θα παρατάξουν οι «ερυθρόλευκοι» με τους Λιθουανούς.

Από ‘κει και πέρα, ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης (29/10) λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο ματς να κρίνεται στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο Κλαϊπέντα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (30/10, 8:15) για τη Λιθουανία, όπου αναμένεται να φτάσει μέσω Κοπεγχάγης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: