Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Θα μπορούσαμε να το πάρουμε στα χαρτιά»

Ο ΑΓΣ Καστοριάς ισχυρίζεται μέσω ανακοίνωσης του ότι είχε τη δυνατότητα να κερδίσει στα… χαρτιά το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, λόγω των στολών των «κιτρίνων».

«Θα μπορούσαμε να το πάρουμε στα χαρτιά»
Η Καστορία έχασε με 4-1 από τον Άρη το περασμένο Σάββατο (25/10) για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, αλλά όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, υπήρχε η δυνατότητα να κάνει ένσταση, ώστε να πάρει το ματς στα… χαρτιά. «Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν την ομάδα μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΑΓΣ Καστοριάς γνωστοποιεί πως παρότι είχε τη δυνατότητα να κερδίσει το παιχνίδι του Σαββάτου στα χαρτιά (τόσο πριν την έναρξη όσο και μετά τη λήξη του ματς) για τις στολές με τις οποίες αγωνίστηκε η ομάδα του Άρη αγωνίστηκε (γεγονός που χρεώνεται ως υπαιτιότητα των γηπεδούχων) δε κατέθεσε ένσταση με την οποία είχε τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν την ομάδα μας, που παρότι στο πρόσφατο παρελθόν της έχουν αφαιρέσει τους βαθμούς της νίκης σε αγώνα που κέρδισε εντός των αγωνιστικών χώρων δε προτίθεται να προβεί σε ανάλογες πράξεις.

Το ήθος, η δυναμική και το πρεστίζ του συλλόγου μας έχει αποδείξει διαχρονικά πως η Καστοριά αναγνωρίζει την ήττα και ταυτόχρονα ξέρει να νικά μονάχα εντός των τεσσάρων γραμμών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: