Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Δερμιτζάκης: «Υπήρχε εγωιστική διάθεση»

Αρκετά εκνευρισμένος με κάποιους απ’ τους παίκτες του -τους οποίους δεν κατονόμασε- εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα απ’ τη Βέροια για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου

Δερμιτζάκης: «Υπήρχε εγωιστική διάθεση»
Την εγωιστική στάση που είχαν κάποιοι απ’ τους ποδοσφαιριστές του καυτηρίασε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα απ’ τη Βέροια στο ματς για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός των Κρητικών χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη της Βέροιας, ενώ αναφέρθηκε και στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Υπήρχε εγωιστική διάθεση απο κάποιους παίκτες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν χωράνε σε αυτό που θέλω να πετύχω σε αυτήν την ομάδα. Για μένα, δεν κοιτάξαμε με τη σοβαρότητα που έπρεπε αυτό το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών. Κάναμε βήμα πίσω. Αν και το τελευταίο διάστημα έχουμε κάνει βήματα μπροστά σαν ομάδα. Ήμασταν φλύαροι. Δεν ξέραμε τι γυρεύαμε στο γήπεδο.

Ο θεσμός του Κυπέλλου μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε παίκτες. Ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Η Βέροια επιβεβαίωσε την καλή της εικόνα φέτος. Κέρδισε δίκαια
».

Για το αν φταίει το ροτέισον για την ήττα: «Αλλαγές κάνουν όλες οι ομάδες. Για μένα αυτοί που έπαιξαν δεν είναι αναπληρωματικοί. Είναι βασικοί. Τα παιδιά αυτά είναι για μένα λύσεις πρώτης γραμμής. Είναι αναπληρωματικοί ο Βλαχοδήμος, ο Μπογκντάνοφ, ο Νόσκοβιτς;».

Για το γκολ του Πίτσου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ: «Η διαιτησία ήταν καλή. Ενημερώθηκα για το γκολ του Πίτσου ότι ήταν καθαρό. Αν μετρούσε ίσως άλλαζε κάτι. Η νίκη της Βέροιας ήταν δίκαιη».

Για το ότι ο Εργοτέλης δέχεται γκολ σε κάθε ματς: «Δεν είμαστε ομάδα που θα κάνει 10 τελειώματα σε κάθε παιχνίδι. Όταν δεχόμαστε γκολ όμως, δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά. Δεχόμαστε γκολ σε όλα τα παιχνίδια και αυτό με προβληματίζει. Απο αδράνεια ή ατομικά λάθη. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο: «Με τον ΠΑΟΚ θα δείτε την ομάδα που βλέπετε τον τελευταίο καιρό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε απο αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Γιατί όχι και το πρωτάθλημα. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Παιχνίδια που έπρεπε να τα πάρουμε δεν τα πήραμε. Παιχνίδια που μας είχαν χαμένους και καλή εικόνα είχαμε και αποτελέσματα πήραμε. Με ενδιαφέρει πως θα είμαστε εμείς. Πρέπει οι παίκτες να δώσουν το 100% για να πάρουμε αποτέλεσμα. Μόνο έτσι θα ζητήσουμε κάτι απο το παιχνίδι. Με υψηλό βαθμό απόδοσης».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: