Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Βαδίζει σε καλό δρόμο ο Ηρακλής»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Σερρών, Μάκης Κατσαβάκης.
Μίλησε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, την πορεία του «Γηραιού» και τον Εθνικό Σερρών.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το ότι έγινε ωραίο παιχνίδι τόνισε αρχικά:
«Στο πρώτο μας αιφνιδίασε ο Ηρακλής με την καλή του απόδοση την ώρα που εμείς ήμασταν έξω από τα νερά μας και τελικά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και ειδικά στο δεύτερο μέρος που κυνηγούσαμε να ισοφαρίσουμε και για μας είναι μια εμπειρία».
Για το ότι η ομάδα του κυνηγάει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και ότι δεν τα παρατάει προσέθεσε:
«Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και τα περισσότερα παιδιά είναι κάτω από 20 και ήταν πολύ καλή εμπειρία. Λίγο ο διαιτητής πήγε να μας τα χαλάσει, καθώς έδωσε μια άδική κάρτα στον στόπερ μας, η οποία ήταν λίγο τραβηγμένη».
Στη συνέχεια ο κ. Κατσαβάκης είπε:
«Ο Ηρακλής βαδίζει σε καλό δρόμο γιατί ο Νίκος Παπαδόπουλος κάνει εξαιρετική δουλειά, δοκίμασε νεαρά παιδιά με περισσότερα παιχνίδια και αυτά αφήνουν πολλά περιθώρια για να έχει διάρκεια».
Για ποιο λόγο ο διαιτητής απέβαλε τον Μπαρτολίνι υπογράμμισε
«Κακώς τον έβγαλε. Ήταν μία φάση που ήταν τραβηγμένη και πάλι η κάρτα. Οι διαιτητές πρέπει να είναι ελαστικοί με τις ομάδες, καθώς χρειάζονται τους ποδοσφαιριστές».
Όσον αφορά για το τι μπορεί να κάνει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα υποστήριξε:
«Βλέποντας τους αντιπάλους, έχω την αίσθηση πως ο Ηρακλής πατάει πιο καλά και από τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Λάρισα και από τις υπόλοιπες ομάδες. Το θέμα είναι να σταθεροποιηθεί και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή γιατί η ομάδα πάλι σε μεγάλο βαθμό είναι ανανεωμένη. Μάλιστα, ρωτούσα από αγάπη για τον σύλλογο το πώς πάνε τα πράγματα και άκουγα ευχάριστα λόγια. Πρέπει να συσπειρωθεί ο κόσμος τώρα να βοηθήσει και να κάνει υπομονή».
Για το ποιος είναι ο στόχος του Εθνικού Σερρών για το πρωτάθλημα απάντησε:
«Είναι δύσκολη η κατηγορία και την έχουν τροποποιήσει έτσι που μπρος είναι ο γκρεμός και πίσω το ρέμα. Πέφτουν έξι ομάδες από τις 13 σε έναν πανίσχυρο όμιλο και θέλει προσοχή. Εμείς θέλουμε να ανανεώσουμε την ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές και μια αξιοπρεπή πορεία».
Τέλος για το ποιο είναι το μπάτζετ του Εθνικού κατέληξε:
«Έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Το χιλιάρικο είναι το ύψιστο συμβόλαιο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: