Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αραβική οβίδα!! (video)

Με απροσδόκητο …πόδι έλυσε τον γόρδιο δεσμό του γκολ η Αλ Νασρ στην αναμέτρηση με την Αλ Ντάφρα για το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Η γηπεδούχος αδυνατούσε  στο ματς αυτό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής επί 90 λεπτά να διασπάσει την μαζική άμυνα της Αλ Ντάφρα και  όλα έδειχναν υποχρεωνόταν σε επώδυνη ισοπαλία μπροστά στο κοινό της η οποία θα την άφηνε μακριά από τα γκρουπ των πρωτοπόρων και την Αλ Ουαντά που οδηγεί την κούρσα με 18 βαθμούς.
Όμως η λύση στο πρόβλημα βρέθηκε και μάλιστα από εκεί που δεν το περίμενε σχεδόν κανείς.
Η μπάλα με το ρολόι να τρέχει ήρθε στα πόδια του Μαχμούντ Καμίς που με τους συμπαίκτες του εγκλωβισμένους από την καλά διαβασμένη άμυνα των φιλοξενούμενων πήρε το ρίσκο να στείλει μία… οβίδα προς την αντίπαλη εστία και δικαιώθηκε πανηγυρικά για αυτή του την επιλογή  πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό και παράλληλα υπερπολύτιμο γκολ που έμελλε να κρίνει τελικά την αναμέτρηση.
Ο 27χρονος αριστερός μπακ σπάνια σκοράρει αλλά σίγουρα αυτό το γκολ θα το θυμάται για πολύ καιρό τόσο ο ίδιος όσο  και ο γκολκίπερ της  Αλ Ντάφρα Αμπντουλά Σουλτάν που αιφνιδιάστηκε από το τρομερό σουτ του Καμίς.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: