Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Φαβορί ο Ηρακλής αν διατηρήσει αυτόν τον ρυθμό»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ηρακλή μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο προπονητής του Εθνικού Σερρών Μάκης Κατσαβάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής ήταν καταιγιστικός. Έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, μας αιφνιδίασε και απέναντί του αντιτάξαμε κάτι πολύ επιπόλαιο με αποτέλεσμα να δεχθούμε δύο γκολ. Αν διατηρήσει αυτό το ρυθμό δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θεωρώ πως έτσι όπως είδα και τις υπόλοιπες ομάδες είναι φαβορί για την άνοδο. Τα νέα παιδιά που πήραν μέρος έδωσαν πολύ καλά διαπιστευτήρια. Έδωσαν πολύ γρήγορο ρυθμό, είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας και γρήγορες εναλλαγές που εμείς δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε. Τα παιδιά αυτά έχουν μέλλο αρνεί να μην τους ασκηθεί πίεση από τους φιλάθλους στις δύσκολες στιγμές. Υπάρχει ηρεμία, πληρωμές στην ώρα τους και γενικότερα έχει όλα τα εχέγγυα για να επανέλθει στον φυσικό του χώρο και να επαναλάβει τις καλές πορείες του παρελθόντος».

Για το βασικού ατού του Ηρακλή: «Είναι ένα σύνολο που διαθέτει παίκτες με εξαιρετική ποιότητα, όπως ο Ντιέγκο Ρομάνο που παρά τα χρόνια του παραμένει ένας εξαιρετικός αθλητής. Πρέπει να τον αγκαλιάσει ο κόσμος και το Καυτανζόγλειο να επανέλθει στις καλές του στιγμές που γέμιζε το γήπεδο».

Για τον Εθνικό Σερρών: «Είμαστε η ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ και μέσο όρο ηλικίας. Κάνουμε μια καλή προσπάθεια και θέλουμε περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές και δεν μιλώ για το χθεσινό παιχνίδι, αλλά γενικότερα. Έχουμε βοηθητικούς χώρους, οικονομική συνέπεια και θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε αυτήν την δύσκολη χρονιά που πέφτουν πολλές ομάδες και σε αυτόν τον πανίσχυρο όμιλο».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μάκη Κατσαβάκη στον Γιώργο Μπούζο:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: