Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Από τις πιο πλήρεις ομάδες η Φενέρ»

Ως μια από τις πιο πλήρεις ομάδες της Ευρωλίγκας χαρακτήρισε τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο Ντούσκο Ιβάνοβις στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει της αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής.

Ιβάνοβιτς: «Από τις πιο πλήρεις ομάδες  η Φενέρ»
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανέλυσε την τουρκική ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τη δυνατή στα γκαρντ και στους πλέι μέικερ. Χαρακτήρισε σημαντικό το ματς για τους «πράσινους», ζητώντας βελτίωση σε άμυνα και επίθεση.

Αναλυτικά: «Είναι μία πλήρης ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες στη θέση ’1’’ και γενικά παίζει πολύ καλά. Έχει πολλές καλές μονάδες, ο Γκούντελοκ έχει ξεχωρίσει, όλοι, όμως, είναι επικίνδυνοι για να σκοράρουν, όπως για παράδειγμα ο Μπογκντάνοβιτς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αφού στην Ευρωλίγκα παίζουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Ζέλικο δικαίως έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Είναι φυσιολογικό να τύχει ιδιαίτερης υποδοχής. Πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα και στην άμυνα και στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: