Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μπαρτολίνι στο Metropolis: «Είναι ανάγκη να ανέβει ο Ηρακλής» (AUDIO)

Ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το ντεμπούτο του με τον Ηρακλή, τη νέα σεζόν με τους «κυανόλευκους», την ανάγκη ανόδου της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και τη σχέση του με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Μπαρτολίνι είπε:

Για την πρώτη του εμφάνιση στο ματς με τον Εθνικό Σερρών:

«Ενιωσα πολύ καλά για το γεγονός ότι έδωσα ένα επαγγελματικό παιχνίδι μετά από πολύ καιρό. Θέλω να βάλω στο περιθώριο το γεγονός ότι αποβλήθηκα. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε μια σημαντική νίκη. Εγώ προσωπικά έχω πολλά πράγματα να βελτιώσω ακόμη, αλλά είναι σηγμαντικό ότι επέστρεψα μετά από καιρό».

Για τη χρονιά στον Ηρακλή και τις συνθήκες που έχει συναντήσει:

«Υπάρχει οργάνωση στο κλαμπ και επιτρέπει στους παίκτες να σκέφτονται μόνο τα αγωνιστικά καθήκοντα. Ήξερα τον Ηρακλή και πόσο μεγάλη ομάδα είναι από τα χρόνια που τον αντιμετώπισα ως παίκτης του Αστέρα και είναι ανάγκη η άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ και αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι οι παίκτες να πετύχουμε».

Για το ότι έχει συμπαίκτες και πάλι τους Περόνε και Ρομάνο:

«Είναι σημαντική η παρουσία τους και με βοηθούν και στην ελληνική γλώσσα. Συνάντησα όμως και νεαρούς παίκτες που έχουν πρσωπικότητα και με βοήθησαν ψυχολογικά ώστε να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου».

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του:

«Προφανώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το σημαντικό είναι να παίρνω λεπτά συμμετοχής. Πιστεύω ότι σε μία με δυο εβδομάδες θα είμαι 100% έτοιμος».

Για τη συνεργασία του με τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο:

«Ο κόουτς δίνει μεγάλη βάση στην ύπαρξη καλού κλίματος στην ομάδα. Θέλει η διάθεση των παικτών να είναι καλή. Φυσικά δε γίνεται όλοι οι παίκτες να είναι... κολλητοί, αλλά να βγαίνει ένα κλίμα ενότητας στην ομάδα. Είναι σημαντική η στήριξη και η βοήθεια του προπονητή, διότι προέρχομαι από σοβαρό τραυματισμό και είναι σημαντικό να έχεις κάποιον να σε στηρίζει. Είχα καλές σχέσεις με όλους τους προπονητές μου, τον Σάκη Τσιώλη, τον Βαγγέλη Βλάχο, τον Στάικο Βεργέτη και τον Παύλο Δερμιτζάκη. Όλοι μου έμαθαν πράγματα και ήδη χτίζεται μια τέτοια σχέση με το Νίκο Παπαδόπουλο. Με βοηθάει και το γεγονός ότι και ως παίκτης ο Παπαδόπουλος έπαιζε στην ίδια θέση με τη δική μου και μπορεί να μου πει και μερικά πράγματα παραπάνω».  

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Αργεντίνου μέσου στο Αθλητικό Metropolis:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: