Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Θέλει να «δέσει» το… παιδί-θαύμα!!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (18), ο Φεντερίκο Μουσίνι έχει «αναγκάσει» με τις εμφανίσεις του την Ρέτζιο Εμίλια να ετοιμάζει πενταετές συμβόλαιο για χάρη του. Δείτε τους αριθμούς του Ιταλού γκαρντ.

Θέλει να «δέσει» το… παιδί-θαύμα
Στα… χέρια της Ρέτζιο Εμίλια βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης, γεγονός που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά. Ο λόγος για τον Φεντερίκο Μουσίνι.

Μάλιστα, η ιταλική ομάδα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Prima Pagina» σκοπεύει να προτείνει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών στον 18χρονο πόιντ γκαρντ.

Υπενθυμίζεται, πως ο ύψους 1.90 αθλητής εξακολουθεί να αγωνίζεται χωρίς επαγγελματικό συμβόλαιο, διότι θέλει να είναι ελεύθερος το καλοκαίρι για να δοκιμάσει την τύχη του στο NCAA, με τις Γκονζάγκα και Σεντ Τζον να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Όσον αφορά στους αριθμούς του μέχρι στιγμής φέτος στο Eurocup, αποδεικνύουν τον λόγο που θέλουν τόσο πολύ να τον κρατήσουν στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα, σε τρεις αγώνες έχει κατά μέσο όρο 12.3 πόντους και 1.3 ριμπάουντ.

Επιπλέον, ο Μουσίνι είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Τουρκία, έχοντας συνολικά 22.6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: