Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Εν τούτω… Νίκο!! (video)

Χωρίς τον… ξενοδόχο υπολόγιζε η Καλλονή! Την ώρα που οι νησιώτες πίστεψαν στο διπλό στην Τρίπολη, ο Νίκο έφερε τα πάνω-κάτω και με δύο γκολ (2-1) οδήγησε τον Αστέρα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Εν τούτω… Νίκο! (video)
Ανατρεπτικά και με… στιλ πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης!

Με τον Νίκο να σημειώνει δύο γκολ (το πρώτο ειδικά γκολάρα), οι Αρκάδες ξεπέρασαν το εμπόδιο της Καλλονής (που προηγήθηκε) και με σκορ 2-1 πανηγύρισαν την πρόκρισή τους απ’ τον έβδομο όμιλο, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, την ώρα που οι ηττημένοι... έμπλεξαν!

Αν και οι γηπεδούχοι πίεζαν. Αν και είχαν κάποιες καλές στιγμές με Μπακασέτα, Νίκο και Μούκαμ. Αν και είχε διάθεση να επιτεθεί στο «βούρκο» του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (λόγω της βροχής), εν τούτοις οι νησιώτες ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα. Σε μια «δύσκολη» φάση, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Κύπρου απ’ τον Ζησόπουλο και στο 40’ ο Αγρίτης πλάσαρε εύστοχα απ’ την άσπρη βούλα!

Οι παίκτες του Βεργέτη αύξησαν την πίεσή τους για να φτάσουν αρχικά στην ισοφάριση. Βγήκαν… μαζικά μπροστά, κάτι που άφηνε χώρους πίσω κι ενδεχομένως ο Μίνγκας να τους είχε «τιμωρήσει» (σε χαμένο τετ-α-τετ). Κι αφού δεν έγινε το 0-2, έγινε το 1-1 με τον Νίκο να πιάνει φοβερό σουτ λίγο έξω απ’ την περιοχή στο 69’.

Και δεν έμεινε εκεί ο εν λόγω παίκτης, αλλά στο 77’ αφότου απέφυγε τον Βαλιό, στη συνέχεια πλάσαρε τον Δαύκο και χάρισε τη νίκη-πρόκριση στον Αστέρα!



Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος (75’ Ρόλε), Τσοκάνης, Μουνάφο, Μούκαμ (67’ Μπαντιμπανγκά), Νίκο, Μπακασέτας (62’ Πάρα), Μπαράλες

Καλλονή (Μαντζουράκης): Δαύκος, Βαλιός, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Καλτσάς (80' Κεϊτά), Χωριανόπουλος (84' Μπουρούς), Κύπρου, Αγρίτης (77' Μανούσος), Μίνγκας.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Αστέρας Τρίπολης 6
2. Τύρναβος 4
3. Καλλονή 1
4. Αιγινιακός 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (07/01):

Τύρναβος-Αστέρας Τρίπολης
Καλλονή-Αιγινιακός *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: