Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Ε, εντάξει, τι να κάνουμε τώρα…»


Ο κίνδυνος να μείνει εκτός Κυπέλλου είναι ορατός για την Καλλονή μετά την ήττα στην Τρίπολη. Ο Γιάννης Μαντζουράκης, πάντως, δεν τα… βάφει και μαύρα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Ε, εντάξει, τι να κάνουμε τώρα…»
«Σκούρα» τα πράγματα στο Κύπελλο για την Καλλονή που μετά την ήττα απ’ τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς πλέον χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων -στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική- για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης παραδέχεται πως ναι μεν ο θεσμός απασχολεί τους νησιώτες, ωστόσο αν δεν επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης, δεν θα… πεθάνουν κιόλας!

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Μαντζουράκη

Για τον αγώνα: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον λίγο κόσμο που ήρθε. Δύο διαφορετικά πράγματα συνέβησαν. Όπως εμείς βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ που ήταν άδικο, άλλο τόσο ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε τέσσερις ευκαιρίες κλασσικές αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τρίπολης».

Για τον κίνδυνο η Καλλονή να μείνει εκτός θεσμού: «Ε, εντάξει, τι να κάνουμε τώρα. Μας απασχολεί, αν μπορέσουμε και προκριθούμε καλώς, αλλά αλλιώς, τι να κάνουμε».

Για το «βάθος» του πάγκου: «Είναι θετικό αυτό. Στεναχωριέμαι γιατί τα παιδιά δεν πήραν κάτι, ωστόσο ήταν θα ήταν άδικο αν παίρναμε βαθμό. Το ποδόσφαιρο σε αδικεί εκεί που δεν το περιμένεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: