Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Με Καρντόζο, αλλά…!!

Κανονικά βρίσκεται στην αποστολή της Κέρκυρας για το ματς με τον Απόλλωνα 1926 στο Κύπελλο ο Οράσιο Καρντόζο, ωστόσο οι Φαίακες θα έχουν πολλές απουσίες. Εφτά παίκτες στο «απουσιολόγιο» του Γρηγορίου.

Με Καρντόζο, αλλά…
Με τον Οράσιο Καρντόζο -που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε- στην αποστολή της, η Κέρκυρα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα 1926 την Πέμπτη (30/10) στο Κύπελλο.

Πέραν αυτού όμως, ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε το «απουσιολόγιο» του να είναι γεμάτο ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης, καθώς ήταν στην θέση να μετρήσει συνολικά εφτά παίκτες που έμειναν εκτός.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Φαιάκων δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ναγιάρ και Ντιόγκο που προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών, όπως και τον Μπεν Σαμπάτ που βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στο Ισραήλ.

Παράλληλα, οι Καϊκούτ, Βενέτης, Μαρκόφσκι και Μαραγκός προτιμήθηκε να πάρουν πολύτιμες ανάσες για την δύσκολη συνέχεια στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η 18άδα της Κέρκυρας:

Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Ρόχας, Μπόρχα Σάντσες, Ανδρεόπουλος, Βλάχος, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κανακούδης, Καραγιαννίδης, Κόντος, Κρητικός, Παρασκευαϊδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: