Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Το ματς είναι Παναθηναϊκός-Φενέρ!!

Αναμφίβολα θα είναι μια βραδιά, γεμάτη εικόνες και στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη όσων βρεθούν στο ΟΑΚΑ όμως η πιο σημαντική εικόνα θα είναι να έχει βγει νικητής ο Παναθηναϊκός.

Το ματς είναι Παναθηναϊκός-Φενέρ
Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης
Χωρίς δεύτερη σκέψη, κάθε φορά που θα επιστρέφει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς – «ο θρύλος του Παναθηναϊκού» όπως ανέφερε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς – στο σπίτι του θα είναι από μόνο του το γεγονός της εβδομάδας στην Ευρωλίγκα. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τι συνέβη την πρώτη φορά που ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης και ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του μπάσκετ παγκοσμίως ξεπρόβαλλε στο παρκέ;

Το ιδανικότερο της βραδιάς που επίκειται θα είναι ΕΝΑ. Βασιλική αποθέωση στον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, αλλά μόλις γίνει το τζάμπολ, αυτομάτως το… τσιπάκι – όπως έλεγε και ο Ζοτς – θα πρέπει να αλλάξει. Δηλαδή… «Ζέλικο σε αγαπάμε, αλλά εμείς θα κερδίσουμε». Αλλωστε και ο ίδιος δεν θα έρθει φυσικά για τουρισμό στην Αθήνα. Είναι 1000% επαγγελματίας και θα κοιτάξει όπως είναι λογικό, πως η Φενέρ θα νικήσει τον αγώνα ώστε να κάνει το 3/3. Κάτι που δεν θέλουν οι «πράσινοι» διότι μετά την κακή ήττα από την Μπάγερν έχουν στόχο έναν και μοναδικό. Να επιστρέψουν στις επιτυχίες και αυτό θα γίνει και με την ενέργεια που θα τους μεταδώσει ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο και κυρίως με την… αποκλειστικότητα που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες από το 1ο ως το 40ο του αγώνα. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετούς παίκτες που ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις σε ρυθμό…devotion και κατά συνέπεια η στήριξη είναι ακόμα πιο αναγκαία.
Υ.Γ.: Είναι σημαντικό πως θα εμφανιστούν οι ψηλοί του Παναθηναϊκού όπως ο Φώτσης, ο Γκιστ, ο Μαυροκεφαλίδης και ο Ράιτ ώστε και ο Μπατίστα να μπορέσει να πάρει τις ανάσες του και να μην παίξει 35 λεπτά όπως στο Μόναχο.

Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: