Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Έτσι είχαμε οραματιστεί την ομάδα…»

Το όνειρο για το δικό του Αστέρα Τρίπολης βλέπει να… ξεδιπλώνεται στο χορτάρι και αν μη τι άλλο είναι κάτι που κάνει χαρούμενο και περήφανο τον Στάικο Βεργέτη, όπως είπε μετά τη νίκη επί της Καλλονής.

«Έτσι είχαμε οραματιστεί την ομάδα…»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι με ενδιαφέρον. Εμείς είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, το οποίο μας βρήκε να χάνουμε 1-0. Ένα από τα παράδοξα του ποδοσφαίρου. Στο δεύτερο θα μπορούσαμε να φάμε κι άλλο γκολ. Στη συνέχεια κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, τα παιδιά έδειξαν προσωπικότητα και σοβαρότητα και συνεχίζουμε. Έτσι την είχαμε οραματιστεί την ομάδα, αυτό δείχνει».

Για την είσοδο νέων παικτών: «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Για τον Νίκο, εμείς όλα τα παιδιά που έχουμε τα βλέπουμε ως παιδιά μας. Όλα τα παιδιά δέχονται ίδιες εντολές και οδηγίες. Όλα τα παιδιά πρέπει να μπαίνουν το μοτίβο του Αστέρα, αυτό κάνει και ο Νίκο. Για τα δύσκολα ματς, αν θέλουμε να μεγαλώσουμε σαν σύλλογος, πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν είχαμε ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, έτσι προχωράμε και συνεχίζουμε».

Για το αν "θαυμάζει" αυτό που βλέπει: «Σαφώς το αισθάνομαι αλλά πρέπει να συνοδεύεται με το αποτέλεσμα. Αν σήμερα δεν είχαμε θετικό αποτέλεσμα, δεν θα θυμόμασταν ότι είχαμε καλή εμφάνιση. Προτιμώ να είμαστε ακόμα περισσότερο αποτελεσματικοί. Είμαστε επαγγελματίες και κρινόμαστε από το αποτέλεσμα».

Για τις τελικές του Αστέρα: «Με ανησυχούσε στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, όμως αυτό που προσπαθώ είναι να δώσω αυτοπεποίθηση στα παιδιά. Αν φωνάζεις, τότε μεταφέρεις αρνητισμό. Αν κάτι δεν πάει καλά συνεχίζω να λέω στα παιδιά».

Για το πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει ακόμα ο Αστέρας: «Εμένα η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι μια κακή αμυντική μετάβαση που θα κάνουμε, μας δημιουργεί πρόβλημα. Είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τα άσχημα και να προσπαθώ να διορθώσω. Αυτό με προβληματίζει είναι η αμυντική λειτουργία. Εγώ κοιτάζω κάποια αρνητικά, το προσπαθώ, το δουλεύω και θα δούμε».

Για τους τραυματίες: «Αύριο θα γίνει μια αξιόπιστη εικόνα των τραυματιών μας. Η αίσθηση είναι ότι ο Μάσα και ο Ουσέρο δεν έχουν κάτι σοβαρό. Ήθελαν ξεκούραση. Νομίζω θα είναι έτοιμοι με τον Ολυμπιακό. Περιμένω να δω για Γιαννιώτα και Γκοϊάν. Ο Πάρα δείχνει πως συνέρχεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: