Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

«Σε δύσκολη θέση ο Μαρινάκης» (AUDIO)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός Μπάμπης Αποστολίδης και σχολίασε το χθεσινό συλλαλητήριο των οπαδών του Ολυμπιακού στον Πειραιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Μαρινάκης είναι σε δύσκολη θέση, γιατί εκτός των άλλων χάνει και ο Ολυμπιακός. Αν κέρδιζε όλα αυτά δεν θα πείραζαν κανέναν. Τώρα που ο Ολυμπιακός χάνει δυσκολεύουν τα πράγματα. Ποια τρομοκρατία; Το ότι ένας εισαγγελέας μάζεψε στοιχεία και άσκησε δίωξη είναι τρομοκρατία; Παίζει πολύ άσχημο παιχνίδι ο Ολυμπιακός».

Για το αν μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος η δικαστική διερεύνηση για την εγκληματική οργάνωση: «Εκτιμώ πως ναι, γιατί οι καιροί έχουν αλλάξει. Αν έλεγες πριν από πέντε ή δέκα χρόνια ότι ο Τσοχατζόπουλος θα πήγαινε φυλακή θα σε αποκαλούσαν τρελό, θα σου φορούσαν ζουρλομανδύα. Σταμάτησε, πλέον, η κοινωνική ανοχή. Ο λαός μέσα στα ζόρια που περνάει απαιτεί κάθαρση. Η αίσθηση αυτή που έχω έχει και αποδείξεις. Ενώ ορίστηκε αθλητικός εισαγγελέας, οι υποθέσεις παρέμειναν στα χέρια των Κορέα και Λακαφώση. Δεν αφαιρέθηκαν για να δοθούν σε άλλον. Αυτό σημαίνει πολλά. Ότι η υπόθεση θα τραβήξει μέχρι τέλους. Από εκεί και πέρα όποιος αποδειχθεί ένοχος να πληρώσει».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μπάμπη Αποστολίδη στο Γιώργο Μπούζο:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: