Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

«Να δώσουμε βάση στην άμυνα»

Ο ΚΑΟΔ αντιμετωπίζει στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ των ανδρών και όλοι στους Δραμινούς συναισθάνονται τη δυσκολία που έχει η αναμέτρηση.

«Να δώσουμε βάση στην άμυνα»
Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ζήτησε συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό για 40’ για να έρθει η νίκη κάντρα στον «Δικέφαλο». Επίσης, ζήτησε καλή άμυνα και αναφέρθηκε και στους πρώην συμπαίκτες του, Τζούλιαν Βον και Κώστα Κακαρούδη.

«Έφτασε η ώρα των επίσημων αγώνων. Θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ καλά για ενάμιση μήνα. Είμαστε μια νέα ομάδα και νεανική παράλληλα. Έχουμε τρία παιδιά που για πρώτη φορά θα παίξουν επαγγελματικό μπάσκετ, είναι ρούκις και ακόμα προσαρμόζονται. Προσπαθήσαμε όλοι σαν ομάδα να τους βάλουμε στο κλίμα του μπάσκετ που παίζεται εδώ, έχουμε αρχίσει να αποκτούμε ομοιογένεια, αλλά θα "δεθούμε" περισσότερο μέσα από τα παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα, που έχει και μεγάλη ποιότητα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Όλα ξεκινούν από την συγκέντρωση, ειδικά στην άμυνα. Έχει τόσο έμπειρους παίκτες ο ΠΑΟΚ που δεν μπορείς να τον… ξεγελάσεις στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Από εκεί και πέρα, οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχει ο ΠΑΟΚ, ίσως να προσπαθήσουμε να τρέξουμε στο γήπεδο, θα πρέπει να δούμε και τι ευκαιρίες θα μας δώσει το παιχνίδι.

Κακαρούδηςς και Βον είναι και πολύ καλοί παίκτες και πολύ καλά παιδιά. Εννοείται ότι πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα. Ο Κώστας έχει πολύ καλό σουτ, ο Τζούλιαν είναι πολύ βελτιωμένος φέτος. Θα χαρώ που θα τους δω και πάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: