Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Λάρισα: Αυτά είναι τα έσοδα!!

larisa
Στις εποχές που ζούμε δύσκολα οι παράγοντες βάζουν  βαθειά το χέρι στην τσέπη τους. Οπότε η αναζήτηση πόρων, από τηλεοπτικά συμβόλαια και  χορηγούς είναι μονόδρομος. 
Η Λάρισα, θα βάλει στο ταμείο της, περίπου 300.000 από τους χορηγούς και το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, θα καλυφθεί τηλεοπτικά, από τον OTETV. Η κάθε ομάδα, θα εισπράξει διαφορετικό . Το ποσό καθορίζεται, από το όνομα και το βάρος της φανέλας.
Η ΑΕΛ διαθέτει βαρά φανέλα και ανήκει στις εμπορικές ομάδες, της κατηγορίας. Το ύψος που θα βάλει στο ταμείο της, θα παίξει ανάλογα με τα εντός έδρας παιχνίδια που θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του κάμπου θα εισπράξει ως πάγια αποζημίωση και για τα δύο πρώτα ματς που θα μεταδοθούν 90.000 ευρώ, ενώ από εκεί και πέρα κάθε επιπλέον εντός έδρας παιχνίδι με τηλεοπτική κάλυψη θα δίνει 7.000 ευρώ έξτρα.
Σε ότι αφορά τον μεγάλο χορηγό, που δεν είναι άλλος, από τον ΟΠΑΠ, θα εισπράξει 150.000 ευρώ.
Συνολικά, η Λαρισινή ΠΑΕ, θα βάλει στο ταμείο περίπου 300.000 ευρώ. Ένα ποσό που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Θα αποτελέσουν σε ένα μεγάλο βαθμό τα βασικά έσοδα της ομάδας. Στην Λάρισα υπολογίζουν και σον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που είναι πάντα στον σύλλογο.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: