Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Πάνω στην ώρα!!

Την κατάλληλη στιγμή δείχνει να παίρνει… μπρος η ΑΕΚ, καθώς ικανοποίησε στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη της Football League. Με νέα εμφάνιση αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Πάνω στην ώρα
Ικανοποίηση υπάρχει στην ΑΕΚ για το τελευταίο τεστ της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Ένωση επικράτησε 3-1 του Πιερικού στην Κατερίνη, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που ίσως να κρατάνε περισσότερο οι άνθρωποι της ομάδας ίσως να είναι το γεγονός πως σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα, καθώς η δυστοκία της είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν.

Μάλιστα, ο Τραϊανός Δέλλας είδε πως είναι σε καλή κατάσταση ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος πήρε θέση στην ενδεκάδα, απόντος του Μάνταλου, που ενσωματώθηκε στην Εθνική και σκόραρε δις.

Στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι (12/10, 18:00) με τον Παναιγιάλειο αναμένεται να φορεθεί η νέα φανέλα των «κιτρινόμαυρων». Αρχικά, υπήρχε πρόβλημα με την εταιρία που προμηθεύει την ΑΕΚ και καθυστέρησε η εκτύπωση του χορηγού, στο μπροστινό μέρος της και των ονομάτων των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, ξεπεράστηκε και εκτιμάται ότι θα είναι όλα έτοιμα μέχρι την Παρασκευή και ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί κόντρα στην ομάδα του Αιγίου.

Η Ένωση θα έχει και τον κόσμο της στο πλευρό της στην πρεμιέρα της Football League, καθώς οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν επιπλέον θύρα για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων. Η Αστυνομία εμφανίζεται αρνητική, αλλά από τον Παναιγιάλειο είχαν πει από την πρώτη στιγμή πως δεν έχουν πρόβλημα να φιλοξενήσουν τους φίλους της ΑΕΚ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: