Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Στο βάθος... φως!

Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει μηνύματα από τις επαφές της κυβέρνησης με την τρόικα και τα χαρακτηρίζουν θετικά σε ότι αφορά το κομμάτι που αφορά τα χρέη του συλλόγου. Σύντομα αναμένεται να επιλυθεί το θέμα.

Στο βάθος... φως
Την λύση για τον… βραχνά με τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο περιμένει ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση είναι κάτι που απασχολεί έντονα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα.

Όλα όσα έχουν διαρρεύσει από τις συναντήσεις του Υπουργείου Οικονομικών με την τρόικα τα λαμβάνουν ως θετικές εξελίξεις στον «δικέφαλο του Βορρά». Από το οικονομικό ρεπορτάζ προκύπτει πως μέχρι το τέλος του Οκτώβρη ή το πολύ στις αρχές του Νοέμβρη θα δουν το «πράσινο φως» για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά μέτρα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα απαλειφθούν οι προσαυξήσεις και τα σχετικά πρόστιμα.

Αν ισχύσουν όλα τα παραπάνω εκτιμάται πως πληρώνοντας ο Ιβάν Σαββίδης το πρωτογενές κεφάλαιο με περίπου 10% για τα πρόστιμα… δηλαδή με ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα «καθαρίσει».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: