Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Πρίφτης: «Μετράει η νίκη»

Ικανοποιημένος μόνο από την πρόκριση του Άρη επί της ΑΕΚ ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης, καθώς όπως υποστήριξε, η ομάδα του δεν έκανε καλή εμφάνιση.

Πρίφτης: «Μετράει η νίκη»
Μόνο τη νίκη και την πρόκριση του Άρη επί της ΑΕΚ κράτησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο κόουτς της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη δεν ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, λέγοντας πως οι «κίτρινοι» χρειάζονται αρκετή δουλειά ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Το ξέραμε ότι θα ήταν έτσι. Η ΑΕΚ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Συγχαρητήρια για το ρόστερ που συγκροτήθηκε πολύ γρήγορα όπως και για το διάβασμα του παιχνιδιού μέσα στο γήπεδο.

Δεν ήταν καλή εμφάνιση για εμάς, αλλά μετράει η νίκη. Θα δουλέψουμε, μέρα με τη μέρα να βελτιωθούμε και να μπούμε στην ουσιαστική μάχη της δουλειάς μας, που είναι το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ. Δεν μας άφησε να βρούμε πόντους στο ανοικτό γήπεδο. Έπαιξε μία κλειστή άμυνα. Στο πρώτο μέρος σουτάραμε με καλά ποσοστά, αλλά αυτό δεν διατηρήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να διαβάζουμε καλύτερα το παιχνίδι, για γίνουμε πιο προσαρμοστικοί
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: