Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Μάθε παιδί μου να τελειώνεις φάσεις!!

Σε… βαθμό εμμονής επέμεινε στα τελειώματα φάσεων ο Ρανιέρι στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής που πάντως προβληματίζεται και από της… αμύνης τα παιδιά!

Μάθε παιδί μου να τελειώνεις φάσεις!
Περίπου μία ώρα κράτησε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας και σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειάς της οι διεθνείς δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού καθώς δεν θέλει να δει στα επόμενα δύο παιχνίδια που ακολουθούν (με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία) να χάνονται βαθμοί λόγω απουσίας… φονικού ενστίκτου.

Το μενού περιελάμβανε κυρίως τοποθετήσεις των επιθετικών σε φάουλ και κάποια κόλπα που ετοιμάζει σχετικά με τις θέσεις που θα παίρνουν στο πρώτο και το δεύτερο δοκάρι.

Έτσι, έγιναν πολλές ασκήσεις με σέντρες προς την καρδιά της περιοχής και από τις δύο πτέρυγες του γηπέδου.

Κι ενώ για την τριάδα της επίθεσης τα πράγματα δείχνουν να είναι ξεκάθαρα στο μυαλό του ομοσπονδιακού τεχνικού (Σαμαράς, Σαλπιγγίδης στα άκρα και Μήτρογλου στην κορυφή φαντάζουν… ανέγγιχτοι) δεν συμβαίνει το ίδιο και με την τετράδα της άμυνας.

Ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας αναγκάζει τον Ιταλό να ψάξει για εναλλακτική λύση, με την πιο προφανή να είναι η απάντηση στο δίλημμα «Σταφυλίδης ή Γιαννούλης». Υπάρχει και το σενάριο του να… μετακομίσει ο Τοροσίδης στα αριστερά και να παίξει στα δεξιά ο Βύντρα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν συγκεντρώνει και πάρα πολλές πιθανότητες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: