Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

«Θα δούμε ωραία πράγματα από την ΑΕΚ»

Καμία αμφιβολία για το ότι η ΑΕΚ θα ανέβει πρώτη από τη Football League και παράλληλα θα παίξει και ωραίο ποδόσφαιρο δεν έχει ο Ηλίας Βούρας.

«Θα δούμε ωραία πράγματα από την ΑΕΚ»
Βέβαιος για τις δυνατότητες της ΑΕΚ και για το γεγονός ότι -πέραν της ανόδου- θα προσφέρει και ωραίο θέαμα φέτος στον κόσμο της δήλωσε ο Ηλίας Βούρας.

Ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» παραδέχθηκε ότι η Football League θα είναι μια περίεργη κατηγορία για την ομάδα, αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν αλλάζει κάτι στο στόχο της που είναι η επιστροφή εκεί που αξίζει.

«Σίγουρα είναι άβατα μονοπάτια για την ΑΕΚ αυτά. Θα περάσουμε τις δυσκολίες στο πρωτάθλημα το οποίο είναι μεγάλο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, δεμένο σύνολο και είμαστε μία οικογένεια, κάτι που είναι μεγάλο συν σε αυτό το πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ πάει να πάρει το πρωτάθλημα, όχι μόνο να ανέβει κατηγορία», είπε στον OTE TV.

Κι αφού σημείωσε ότι «παιχνίδι με παιχνίδι θα φαίνονται περισσότερο τα καλά μας στοιχεία», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Μπορεί στο δεύτερο μέρος να μην είχαμε καλή παρουσία αλλά θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και θα δούμε ωραία πράγματα από την ΑΕΚ φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: