Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

«Οι γονείς ήθελαν να αποχωρήσουν οι αθλητές»


Το ανδρικό τμήμα πόλο του Άρη πήγε να διαλυθεί εν μια νυκτί και όλοι στο σύλλογο προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ισχυρή ομάδα, ώστε να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής.

«Οι γονείς ήθελαν να αποχωρήσουν οι αθλητές»
Όμως, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο Ερασιτέχνης, ενημερώνει πως οι γονείς των αθλητών ζήτησαν να αποδεσμευτούν οι πολίστες και πως κάποιοι προσπαθούν να βάλουν εμπόδια, ενώ καταφέρθηκε και κατά του αθλητή στίβου, Δημήτρη Γράβαλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΑΡΗΣ διευκρινίζει για το τμήμα του πόλο πως οι αποδεσμεύσεις των αθλητών δόθηκαν μετά από μεγάλη πίεση των γονέων και ενώ έχει προηγηθεί σε παλιότερο ΔΣ η απόφαση να μην δοθούν δελτία αποδέσμευσης σε κανένα αθλητή/τρια του συλλόγου.
Ουδέποτε ο Ερασιτέχνης είχε και έχει τη διάθεση να διαλύει τμήματα, παίρνοντας αποφάσεις σε μια νύχτα.

Κάποιοι καλοθελητές προσπαθούν και δημιουργούν εμπόδια στο τιτάνιο έργο που καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε και να δώσουμε λύσεις στην καθημερινότητα με απόλυτη υπευθυνότητα.

Οι φίλοι του ΑΡΗ να είναι σίγουροι πως θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του τμήματος και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Για την περίπτωση του καταξιωμένου αθλητή μας, Δημήτρη Γράβαλου, οι δηλώσεις του δεν τιμούν ούτε τον ίδιο, ούτε τον σύλλογο.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ του προεδρείου του ΔΣ του συλλόγου και του αθλητή μας, παρουσία και του εφόρου του τμήματος στίβου. Συμφωνήσαμε να περιμένει έως και την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου για να δοθεί λύση στο θέμα, η προθεσμία δεν τελείωσε, αλλά ο ίδιος προχώρησε σε ατυχείς δηλώσεις.

Ο ΑΣ αγαπάει και εκτιμάει όλους τους αθλητές του, αλλά και αυτοί πρέπει να τιμούν και να δείχνουν έμπρακτα τον απαιτούμενο σεβασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: