Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

«Λάθος να γίνει η έβδομη αγωνιστική»

mitropoulos_viktor
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και εκδότης, Βίκτωρ Μητρόπουλος και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βίκτωρ Μητρόπουλος:
Για το γεγονός πως δεν θα εκπροσωπηθεί ο ΠΑΟΚ από τον Αγγελίδη στη σημερινή συνεδρίαση:
«Έχουμε συνηθίσει να πηγαίνει ο καθένας για να ψηφίσει. Πάει όποιος θέλει με μια εξουσιοδότηση. Για εμένα έπρεπε να πάει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στη συνέλευση που είναι η κεφαλή. Βέβαια, ο Ζήσης Βρύζας γνωρίζει τα θέματα».
Για την έβδομη αγωνιστική:
«Αν δεχτούν να γίνει η έβδομη αγωνιστική είναι τεράστιο λάθος. Δε ξέρω πως θα αντιδράσει και η Nova. Αν γίνει το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Τετάρτη και όχι Σάββατο θα είναι πλήγμα για το κανάλι. Δεν πιστεύω πως θα κάνουν αυτό το λάθος».
Για την σύμβαση της Ιντερπόλ με τη ΦΙΦΑ:
«Πιστεύω ότι είναι μια διαδικασία όπως αυτή η σύβαση που υπογράφηκε μεταξύ 15 χωρών για τα παιχνίδια αυτά. Μακάρι να πάψουν αυτά τα πράγματα. Η καχυποψία που υπάρχει είναι το χειρότερο. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι αποδεκτό. Μια ευκαιρία να χαθεί στην Ελλάδα είναι στημένο».
Για το αν θα αναλάβει πρόεδρος της ΕΠΟ:
«Το τελευταίο 20ημερο έχω ακούσει αυτή την ερώτηση. Η ΕΠΟ έχει πρόεδρο εκλεγμένο. Αν λήξει η θητεία του ή η ΕΠΟ δεν έχει διοίκηση θα το δούμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ δεν είμαι ζεστός γιατί δεν μπορώ να ανεχτώ αυτά που βλέπουμε. Το ποδόσφαιρο δεν το βλέπω σαν μέσο ανέλιξης και δεν χρειάζομαι και τα χρήματα. Αν μπω εγώ στο ποδόσφαιρο θα επαναλάβω αυτό που είχα πει και παλαιότερα. Αν δεν θέλουν το 50-50 να μην με ψηφίσουν. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω με όλους. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως αν βρεθώ στη κορυφή της διοίκησης του ποδοσφαίρου θα ξεχάσουν αυτά που ξέρουν όλοι. Δεν το θεωρώ ποτέ δυνατό. Εγώ δεν κάνω καμία συζήτηση όσο υπάρχει πρόεδρος. Αν παραιτηθεί κάποιος θα το δούμε τότε με την ησυχία μας».
Για την είσοδο του Ζωγράφου στη ΚΕΔ:
«Μπήκε ο Ζωγράφος που δεν πέτυχε κάτι σημαντικό επειδή απλά ξέρει Αγγλικά. Εγώ έχω αναφερθεί πολλές φορές κατά του συστήματος Ντάλας. Για να μπορέσει ο Ντάλας να κάνει τη δουλειά που του είπαν, πρέπει να βλέπει 33 ώρες τη βδομάδα τηλεόραση. Εγώ πάντως… δεν θα τα κατάφερνα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: