Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

«Πρόεδρος που λύνει θέματα»!

sarlis-iraklis-604x345
Στον Arena FM 89.4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ηρακλή, Μάκης Σαρλής και μίλησε για τον κόσμο της ομάδας που θα ταξιδέψει στη Κατερίνη για την αναμέτρηση με τον Πιερικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάκης Σαρλής:
Για την εκδρομή του Ηρακλή στη Κατερίνη:
«Η εκδρομή θα γίνει κανονικά και όλοι οι σύνδεσμοι θα είναι εκεί. Μπορούν να πάρουν εισιτήριο για παντού αρκεί να πάνε νωρίς στο γήπεδο και να πάνε στα εκδοτήρια. Εγώ και ο κ. Μπέζας είμαστε υπεύθυνοι για όποια προβλήματα υπάρξουν. Αύριο θα υπογράψουμε τα μέτρα τάξης. Τα θέματα για την ασφάλεια ήταν αυστηρά και η αστυνομία προσέχει. Έχουν ένα πολύ καλό διοικητή απλά έλεγε σε συγκεκριμένες θύρες να φοράν διακριτικά. Βέβαια, ο λαός του Ηρακλή δε κάνει επεισόδια. Ο Ηρακλής κυρίως θα είναι στη θύρα 2 και θα σταματήσουν τα πούλμαν και τα αυτοκίνητα μπροστά στο εκδοτήριο. Καλό είναι να πάει ο κόσμος νωρίς και να γεμίσουμε το γήπεδο».
Για τις σχέσεις με τον Πιερικό:
«Ποτέ δεν έχουμε πρόβλημα με κατοίκους μιας περιοχής. Έχουμε πρόβλημα με αυτούς που λένε προκλητικά το όνομα μιας άλλης ομάδας».
Για τον Παπαθανασάκη:
«Οτιδήποτε παρουσιάζεται θα λύνεται θετικά με αυτόν τον πρόεδρο. Έχουμε πρόεδρο που λύνει θέματα. Πήρε πάνω του τον Ηρακλή και θέλει να τον ξανακάνει μεγάλη ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: