Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Το όνομα αυτής... Blue Line!!

Αν και οι επαφές των «κυανόλευκων» με την Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου είναι συνεχείς, το ενδιαφέρον του ΟΠΑΠ για να δημιουργήσει χώρο στο Στάδιο και συγκεκριμένα στον ίδιο που «παραδοσιακά» βρίσκεται η «κυανόλευκη» μπουτίκ, προκάλεσε έκπληξη στη Μίκρα.

Όχι τόσο ως προς την πρόθεση του Οργανισμού, αλλά για το γεγονός πως δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση νωρίτερα, παρ’ ότι στο Στάδιο, στο μεσοδιάστημα, βρέθηκαν άνθρωποι της ομάδας.

Στα απαιτούμενα για την ξεχωριστή σύμβαση χρήσης του συγκεκριμένου χώρου στο Καυτανζόγλειο, υπήρχαν κάποια έγγραφα τα οποία εστάλησαν από την ΠΑΕ για να προχωρήσει η διαδικασία. Αυτά είχαν να κάνουν με τη δημιουργία της εταιρίας που θα «ντύνει» την ομάδα, σ’ αυτή την πρωτοποριακή κίνηση των «κυανόλευκων» να δημιουργήσουν τη δική τους... γραμμή. Εξ ου και η ονομασία της, Blue Line! Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η διαδικασία δημιουργίας της, εστάλησαν τα έγγραφα και στο Στάδιο. Την ίδια στιγμή χθες επρόκειτο να φορτωθούν οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας κι όλα τα σχετικά προϊόντα που θα γεμίσουν την «κυανόλευκη» μπουτίκ από την Κίνα και αναμένονται στο επόμενο δεκαήμερο στην Ελλάδα.

«Θέλουμε τον ίδιο χώρο»

Για το ζήτημα που προέκυψε στο Στάδιο με τον χώρο της μπουτίκ, ενημερώθηκε ενδελεχώς ο Σπύρος Παπαθανασάκης στο Τορόντο. Οι «κυανόλευκοι» έστειλαν χθες σχετική επιστολή στην Επιτροπή Διοίκησης (εκτός των εγγράφων της εταιρίας) αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους ευνόητα θέλουν να διατηρήσουν τον υπάρχοντα χώρο για το επίσημο κατάστημά τους και να μην μετακινηθεί σ’ άλλον χώρο του Σταδίου. Κι αυτοί οι λόγοι έχουν να κάνουν με το γεγονός πως ως μαγαζί είναι ήδη έτοιμο και στημένο, ενώ παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια εμπορικά ο κόσμος έχει συνηθίσει να επισκέπτεται το συγκεκριμένο κατάστημα. Στη Μίκρα αναμένουν πιθανώς και σήμερα την απάντηση και εκφράζουν την ελπίδα να μην προκύψει πρόβλημα...

Έτοιμος να «μιλήσει»

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης παρ’ ότι... πηγμένος στις υποχρεώσεις του στο Τορόντο, η σκέψη του και η καρδιά του βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Όντας ενήμερος για τα πάντα, δεν κρύβει την ανυπομονησία του για την πρεμιέρα της Κυριακής στην Κατερίνη. Όπως μεταφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ετοιμάζει γραπτή δήλωση για την έναρξη του πρωταθλήματος (σε αντίστοιχη δήλωση θα προβεί και ο Νίκος Παπαδόπουλος) ενώ στη «ζυγαριά» του μπαίνει το δίλημμα λογικής-συναισθήματος για το αν θα έρθει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλ
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: