Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Κρατάνε τον Τόρες!!

Τις προσπάθειες για να διατηρήσουν τον Τόρες στο ρόστερ της ομάδας έχουν αρχίσει στον Πλατανιά καθώς το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κρατάνε τον Τόρες
Στον Πλατανιά είναι άκρως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Νταβίντ Τόρες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Ισπανού με τον Πλατανιά τελειώνει στο τέλος της σεζόν, δηλαδή τον Ιούνιο του 2015 και ουσιαστικά ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί από τον Ιανουάριο.

Οι ιθύνοντες του κρητικού συλλόγου επιθυμούν να ανανεώσουν άμεσα τη συνεργασία μαζί του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ήδη επαφή, τις προηγούμενες ημέρες, με τον μάνατζερ του παίκτη, Ντομίνγκο Σεβιγιάνο, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και ο Τόρες να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο.

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν θετική και όπως φαίνεται και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στα Χανιά.

Είναι πολύ πιθανό πάντως, εάν τελικά υπάρξει συμφωνία και ο Τόρες ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά, να υπάρξει και αλλαγή στη ρήτρα που αυτή τη στιγμή είναι 150 χιλιάδες ευρώ.

Εάν οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή αυξηθούν, κάτι που είναι πιθανό, τότε δεν αποκλείεται και η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο να είναι μεγαλύτερη.

Οριστική συμφωνία βέβαια δεν υπάρχει, αφού οι επαφές που έγιναν είχαν απλά ως στόχο να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις των δύο πλευρών, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο Τόρες θα ανανεώσει τελικά το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά, αφού τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η ομάδα έδειξαν θετική διάθεση.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: