Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ζιάγκος: «Χαμηλοί τόνοι και αφοσίωση»

Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση δίνει στους ανθρώπους της ΑΕΚ η μέχρι τώρα πορεία της, σύμφωνα με όσα είπε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη.

Ζιάγκος: «Χαμηλοί τόνοι και αφοσίωση»
Αγώνα… δρόμου να καλύψει τις χαμένες μέρες προετοιμασίας κάνει η ΑΕΚ όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά την ήττα από τον Άρη. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της «Ένωσης» εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια στον Άρη. Βγάζει υγεία και ανταγωνιστικότητα. Συγχαρητήρια και στον κόουτς για τη συμμετοχή του στην Εθνική σε ένα σταφ που θύμισε αρκετά ΑΕΚ. Βρισκόμαστε 20 μέρες πίσω σε επίπεδο αγωνιστικής προετοιμασίας. Τακτική, συνοχή, αφομοίωση αγωνιστικής φιλοσοφίας. Τρεις άξονες: να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κρατήσουμε χαμηλό το τέμπο του Άρη, να περιορίσουμε την περιφερειακή δημιουργία του, να περιορίσουμε τον Βεζένκοφ που βρίσκεται σε φόρμα. Πραγματοποιήσαμε νωθρό πρώτο δεκάλεπτο, καθυστερήσαμε να μπούμε στο ματς, στο υπόλοιπο του αγώνα ήμασταν εντός παιχνιδιού με εξαίρεση ένα τρίλεπτο που ξέφυγε και πάλι ο Άρης. Εγκεφαλική κόπωση, αλλά και σωματική. Ο Νώντας έπαιξε 36 λεπτά με αποτέλεσμα να βγει η κόπωση στη συγκεκριμένη θέση. Η ως τώρα πορεία της ομάδας μας δίνει μια σχετική ικανοποίηση, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Έχουμε δύσκολο έργο. Χαμηλοί τόνοι και αφοσίωση», τόνισε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Από την πλευρά του, ο Νώντας Παπαντωνίου πρόσθεσε: «Σήμερα έγινε ωραίο παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αφήσαμε τον Άρη να τρέξει. Επιστρέψαμε όμως και ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ. Είμαστε καινούρια ομάδα μόλις 20 μέρες μαζί. Ο Άρης ήταν πολύ καλός. Είμαστε σε καλό σημείο. Κοντράραμε στα ίσια. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Είμαστε ΑΕΚ και πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με Κόροιβο. Παιχνίδι με παιχνίδι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: