Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Συγχαρητήρια στον «κίτρινο» λαό!

Έχοντας τον κόσμο δίπλα του, ο Άρης επικράτησε (63-57) της ΑΕΚ και πήρε το… εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου. Με αφορμή του κατάμεστο «Nick Galis Hall», η ΚΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Συγχαρητήρια στον «κίτρινο» λαό
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ (63-57) σ’ ένα κατάμεστο «Nick Galis Hall», παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο κόσμος των «κίτρινων» δε σταμάτησε να εμψυχώνει την ομάδα με την φωνή του και η ΚΑΕ έσπευσε να τον ευχαριστήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Συγκεκριμένα, θέλησε να επισημάνει πως ουσιαστικά εκείνος… έσπρωξε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στη νίκη, ενώ παράλληλα τόνισε πως τον θέλει δίπλα του καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη μαζική παρουσία τους και την κόσμια συμπεριφορά τους στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ Η παρουσία του κόσμου συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τον περιμένουμε δίπλα μας και στη συνέχεια και δη στο «μαραθώνιο» της Basket League που ξεκινά την προσεχή Κυριακή (12/10)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: