Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Αυτός... πήγε τον Ρονάλντο στη Μάντσεστερ!!


Όλη την αλήθεια πίσω από τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2003, αποκάλυψε ο Ρόι Κιν. «Ο Τζον Ο’ Σέι έκλεισε το deal», παραδέχτηκε! Δείτε την ιστορία.

Αυτός... πήγε τον Ρονάλντο στη Μάντσεστερ
Έχουν περάσει ήδη παραπάνω από 11 χρόνια όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδινε περίπου 16 εκατ. στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Κίνηση που τουλάχιστον δικαίωσε τους «κόκκινους διαβόλους».

Πίσω από το εν λόγω deal όμως, κρυβόταν μια ιστορία που αποκάλυψε μέσω της αυτοβιογραφίας του Ρόι Κιν. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος μέσος εξήγησε το σκηνικό της υπόθεσης και ουσιαστικά έδωσε τα εύσημα στο… Τζον Ο’ Σέι για την ολοκλήρωση της μετακίνησης αυτής!

«Παίζαμε ενάντια στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να γιορτάσουμε τα εγκαίνια του γηπέδου τους. Είδα πόσο καλός ήταν ο Ρονάλντο εκείνη την ημέρα», ήταν η τοποθέτηση του, για να προσθέσει:

«Είχε να αντιμετωπίσει τον Τζον Ο’ Σέι. Ο “Σίζι” είδε τον γιατρό στο ημίχρονο επειδή ήταν ζαλισμένος και παραμιλούσε».

«Ο σύλλογος ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την λήξη του αγώνα και πάντα αστειευόμασταν με τον “Σίζι” πως στην πραγματικότητα είχε κλείσει ο ίδιος το deal, παίζοντας σαν γαμ…νος κλόουν», ήταν τα λόγια του Ρόι Κιν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: