Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

«Διάχυτη αξονική βλάβη ο Μπιανκί»

Ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του -που παραμένει σταθερά κρίσιμη- εξέδωσε η οικογένεια του Ζουλς Μπιανκί, που ενημέρωσε πως ο άτυχος πιλότος υπέστη διάχυτη αξονική βλάβη.

«Διάχυτη αξονική βλάβη ο Μπιανκί»
Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ζουλς Μπιανκί, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του.

Ο άτυχος πιλότος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Ιαπωνίας, καθώς έχει υποστεί διάχυτη αξονική βλάβη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για την οικογένεια μας, αλλά τα μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης για τον Ζουλς από ολόκληρο τον κόσμο μας δίνουν παρηγοριά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε ειλικρινά την ευγνωμοσύνη μας.

Ο Ζουλς παραμένει στην εντατική μονάδα του γενικού νοσοκομείου Μίε στο Γιοκαΐτσι. Έχει υποστεί διάχυτη αξονική βλάβη και παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Οι γιατροί του νοσοκομείου παρέχουν την καλύτερη θεραπεία και φροντίδα και είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουν κάνει για τον Ζουλς μετά το ατύχημα.

Είμαστε ευγνώμονες για την παρουσία του καθηγητή, Ζεράρ Σαϊλιάν, προέδρου της ιατρικής επιτροπής της FIA και του καθηγητή Αλεσάντρο Φράτι, νευροχειρουργό του πανεπιστημίο της Ρώμης La Sapienza, ο οποίος ταξίψεψε στην Ιαπωνία έπειτα από αίτημα της Ferrari.

Έφτασαν στο νοσοκομείο σήμερα και μίλησαν με την ιατρική ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη θεραπεία του Ζουλς, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την κλινική του κατάσταση και να μπορέσουν να συμβουλέψουν την οικογένεια. Οι καθηγητές Σαϊλιάν και Φράτι αναγνωρίζουν την άριστη φροντίδα που δίνει το νοσοκομείο και θέλουν να ευχαριστήσουν τους Ιάπωνες συναδέλφους τους.

Το νοσοκομείο θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να φροντίζει τον Ζουλς. Μεγαλύτερη ενημέρωση θα δοθεί όταν κριθεί απαραίτητο
».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: