Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Νέα Κηφισιά, μια πορεία σαν παραμύθι!! (video)

Τα 20 χρόνια ζωής γιορτάζει η Νέα Κηφισιά. Με αφορμή την ιστορική αυτή ημερομηνία, εξέδωσε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει … τα πάντα! Αποκορύφωμα η άνοδος και η «ξέφρενη» πορεία της στην Α1.

Νέα Κηφισιά, μια πορεία σαν παραμύθι (video)
Βγαλμένη από σενάρια… επιστημονικής φαντασίας, μοιάζει να είναι τα τελευταία χρόνια η πορεία της Νέας Κηφισιάς, η οποία γιορτάζει σήμερα (8/10) τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της.

Με αφορμή την εν λόγω ιστορική ημερομηνία, πήρε την πρωτοβουλία να φτιάξει μια ταινία μικρού μήκους και να την δημοσιοποιήσει στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Κατά την διάρκεια της, οι Παναγιώτης Λατσούδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος, Γιώργος Βαγενάς, Σάββας Νικητάκης, Χάρης Ντιγριντάκης και Παναγιώτης Δημουλάς, διηγούνται την ιστορία του συλλόγου.

Παράλληλα, πλάνα του παρελθόντος σε συνδυασμό με φωτογραφικό υλικό, υπενθυμίζουν στον κόσμο το ταπεινό ξεκίνημα της ομάδας…

Αποκορύφωμα του βίντεο, είναι το σημείο που δείχνει αποσπάσματα από τους τελικούς της Α2 ενάντια στον Φιλαθλητικό που έδωσαν και την άνοδο στη Νέα Κηφισιά, όπως φυσικά και η… απίθανη πορεία της στην περυσινή σεζόν.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: