Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Με… μάτι που γυαλίζει η ΑΕΚ!!

Έτοιμη να δείξει πόσο «θηρίο στο κλουβί» νιώθει όλο αυτό το διάστημα είναι η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στη δράση και μπαίνουν ορεξάτοι στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Με… μάτι που γυαλίζει η ΑΕΚ
Όταν είσαι εργαζόμενος ή μαθητής το απολαμβάνεις το διάλειμμα.

Όταν είσαι ποδοσφαιριστής όμως -και κοντεύεις να συμπληρώσεις τρεις μήνες προετοιμασίας- το απολαμβάνεις όταν… τελειώνει. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους παίκτες της ΑΕΚ.

Έχοντας μπουχτίσει από προπονήσεις και φιλικά (μεσολάβησαν μόνο τα επίσημα ματς του Κυπέλλου) και ξέροντας ότι σε λίγες μέρες ξεκινά οριστικά το πρωτάθλημα της Football League, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν την Κυριακή στις προπονήσεις. Και θα το κάνουν ανυπομονώντας για την πρεμιέρα της προσεχούς εβδομάδας στο Αίγιο.

Αφότου κλείσουν οριστικά λοιπόν τον κύκλο των φιλικών για φέτος (με το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στον Πιερικό) ο Δέλλας και οι παίκτες του θα επιστρέψουν στην Αθήνα και θα μπουν επιτέλους σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Με γνώση των δυσκολιών του προγράμματος (που ξεκινά με αρκετά εκτός έδρας ματς) αλλά και πρόθεση να δείξουν από νωρίς ότι η επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που αξίζει δεν υπάρχει περίπτωση να τεθεί υπό αμφισβήτηση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: