Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Εποχή… Σταμούλη στον Πανιώνιο!!

Τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο του Πανιωνίου! Ο Χάρης Σταμούλης υπέγραψε δεσμευτικό προσύμφωνο με τον Ηλία Λιανό και έτσι θα είναι ο νέος «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ! Συμφωνία και με Ιβάν Ζορόσκι.

Εποχή… Σταμούλη στον Πανιώνιο!
Φως στο… τούνελ του Πανιωνίου, καθώς το Σάββατο (4/10) μπήκε τέλος στην αβεβαιότητα μετά την αποχώρηση του Ηλία Λιανού. Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Χάρης Σταμούλης, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί και στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανέρυθρων», υπέγραψε δεσμευτικό προσύμφωνο και πλέον θα είναι ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, αλλά και εκείνος που θα ηγηθεί της πολύ μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα της Νέας Σμύρνης!

Όμως, ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα για τον κύριο Σταμούλη. Το νέο «αφεντικό» της ΚΑΕ αναμένεται να δώσει «μάχη» με το χρόνο, προκειμένου να διευθετήσει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει κι ένα άλλο ευχάριστο νέο για τον Πανιώνιο και αυτό έχει να κάνει με τον Ιβάν Ζορόσκι, καθώς οι «κυανέρυθροι» έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Σέρβο γκαρντ για την εξόφληση του χρέους προς εκείνον. Εφόσον λυθεί και τυπικά το συγκεκριμένο θέμα, τότε θα αρθεί η τιμωρία από τη FIBA και έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τους ξένους παίκτες που απέκτησε αυτό το καλοκαίρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: