Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Τι γίνεται με τον Απόνιο!!

Πολλές φήμες και η επίσημη τοποθέτηση του ΟΦΗ για τον Απόνιο έχουν φέρει σε σύγχυση τους οπαδούς του συλλόγου, αφού ο Ισπανός παραμένει άφαντος μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Τι γίνεται με τον Απόνιο
Ερωτηματικά έχει προκαλέσει στις τάξεις των οπαδών του ΟΦΗ η απουσία του Απόνιο από τις προπονήσεις της ομάδας, παρότι ο παίκτης είχε υπογράψει κανονικά συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ισπανός χαφ βρίσκεται στην πατρίδα του, με τους Κρητικούς να αναφέρουν ότι η γυναίκα του περιμένει το πέμπτο παιδί τους και ιστοσελίδες της χώρας να αναφέρονται στα οικονομικά της ΠΑΕ (χωρίς να λένε το παραμικρό για το προηγούμενο θέμα).

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι η μεταγραφή είναι στον… αέρα, αφού ο 30χρονος άσος έχει απογοητευτεί από την οικονομική κατάσταση της ομάδας και το γεγονός ότι βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία.

Ωστόσο, στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Μερεμπασβίλι που προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του Τζενάρο Γκατούζο.

Όσον αφορά τώρα την (ενδεχόμενη) επιστροφή του Απόνιο, στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι θα έχει επιστρέψει μέχρι τις 8 του μήνυμα από την Ισπανία και θα μπει κανονικά πάλι στις προπονήσεις της ομάδας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: