Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αποχαιρέτησαν τον δικό τους Κώστα...!!

Το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο Κώστα Κατσούλη είπε η «οικογένεια» του Εθνικού, σε τρισάγιο που τελέστηκε σήμερα.

Αποχαιρέτησαν τον δικό τους Κώστα...
Μέσα σε κλίμα βαρύτατου πένθους και έντονης συγκινησιακής φόρτισης , η οικογένεια του Εθνικού αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Κώστα Κατσούλη.

Μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης, σήμερα (Σάββατο) τελέστηκε τρισάγιο προς τιμήν του 46χρονου εκλιπόντα, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του από τα άνανδρα χτυπήματα των οπαδών του Ηροδότου.

inner

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Εθνικού με επικεφαλής τον πρόεδρο Αλέξη Αγγελόπουλο (ήταν και στην κηδεία της Κρήτης), τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Αυχούδια. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλής τον κόουτς Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, αλλά και η εφηβική ομάδα με τους προπονητές Θωμά Μακρή, Μάκη Σαμιώτη και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Αντώνη Γρηγοριάδη.

inner

Επίσης παρευρέθηκαν οι βουλευτές της Α Πειραιά της ΝΔ κ.κ Νεράντζης και Κατσαφάδος, ο Βουλευτής της Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ Καρύδης,, o διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής της Προοδευτικής, Δημήτρης Χόρτσας, ο πρόεδρος του Ατρομήτου Πειραιά και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Σδρένιας, ο αναπληρωτής Γ.Γ της ΕΠΣΠ Ιωάννης Ποντίκης και ο ταμίας, Ιωάννης Σταματάτος.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: