Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

«Είστε απαράδεκτοι. Βελτιωθείτε!»

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το «Απήλιον» για να μιλήσει με την ομάδα απαιτώντας άμεση βελτίωση. Παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Είστε απαράδεκτοι. Βελτιωθείτε!»
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πικραμένος από τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας και προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσιάζει, με αποκορύφωμα την αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στην Εστορίλ.

Το πρωί της Κυριακής αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μετέβη με ειρηνικές διαθέσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κορωπί, για να μεταφέρει στην ομάδα την ανησυχία της και να συζητήσει μαζί με τα μέλη της για το τι φταίει. «Είστε απαράδεκτοι, βελτιωθείτε», είπαν μεταξύ άλλων οι φίλοι του «τριφυλλιού», που πάντως δηλώνουν πως θα συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται, αλλά περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν περισσότερη διάθεση και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο.

Παρών στο «Απήλιον» ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος, που πριν μιλήσουν οι οπαδοί στους παίκτες, είχε μια επαφή μαζί τους, όπως και ο Τάκης Φύσσας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι επίσης προβληματισμένος και μάλιστα το Σάββατο είχε εκτενείς συζητήσεις με τον Γιάννη Αναστασίου και τον Τάκη Φύσσα. Ήδη από το Σάββατο ο προπονητής του «τριφυλλιού» είχε κάνει έντονες συστάσεις στους παίκτες του ζητώντας άμεση βελτίωση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: