Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Το… ιατρικό ανακοινωθέν του Ιτούδη!!

Την εβδομάδα των… Παθών πέρασε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη επί της Λιέτουβος Ρίτας και ενόψει του τελικού του «Gomelsky Cup» κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το… ιατρικό ανακοινωθέν του Ιτούδη!
Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανάγκασαν τον Δημήτρη Ιτούδη να προετοιμάσει με μόλις οκτώ παίκτες της ομάδα του για το «Gomelsky Cup». Όπως είπε ο Έλληνας κόουτς πέντε εξ αυτών ταλαιπωρούνταν από ίωση την εβδομάδα που πέρασε, με τον Ουίμς να αναμένεται να μπει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (6/10) και τον Νάντο Ντε Κολό μετά τις 10 του μήνα.

«Τα προβλήματα ταλαιπωρούν τον Ουίμς από το τουρνουά της Θεσσαλονίκης. Από τότε δεν μπορεί να κάνει προπόνηση και ακολουθεί εντατικά θεραπεία. Σήμερα μας είπε πως δεν πονάει, αλλά δεν έχει νόημα να βιαστούμε και να τον βάλουμε σε φουλ αγωνιστική δράση. Θα δούμε πως θα είναι αύριο (5/10). Εκτός απροόπτου τον περιμένουμε να μπει στην προπόνηση τη Δευτέρα (6/10)», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης και συμπλήρωσε:

«Ο Χριάπα έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο από έναν παλιό τραυματισμό και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Στις 10 Οκτωβρίου θα κάνει εξετάσεις και ο Ντε Κολό και τότε θα αρχίσει να προπονείται. Ευτυχώς έχει αρχίσει ήδη το τρέξιμο, καθώς πριν δεν ήταν σε θέση, αφού δεν έπρεπε να ταλαιπωρεί το χέρι του. Επίσης, αυτή την εβδομάδα είχαμε προβλήματα και με τους Καούν, Βοροντσέβιτς, Φριντζόν, Ζοζούλιν και Τεόντοσιτς, καθώς όλοι τους ταλαιπωρούνταν από ίωση. Αυτό σημαίνει πως είχαμε οκτώ παίκτες στην προπόνηση. Αλλά δεν… κλαίμε, έτσι είναι η ζωή!». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: