Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Δεν ήμασταν τόσο καλοί»

Αρκετά πράγματα έχει να διορθώσει ο ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του, σύμφωνα με όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη φιλική νίκη επί της Αλ Ριγιάντι.

Μαρκόπουλος: «Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Η κούραση της προετοιμασίας, αλλά και από τα συνεχόμενα παιχνίδια, οδήγησε σε πολλά λάθη τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη φιλική νίκη (98-82) της ομάδας του επί της Αλ Ριγιάντι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Ήταν ένα ακόμη πολύ καλό τεστ για μας. Δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο στο παιχνίδι με την Ούνιξ, υπήρχε κούραση στην ομάδα, αλλά περισσότερο στο μυαλό, γιατί εκτός όλων των άλλων είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα παίξαμε τρεις παρατάσεις σε δύο ημέρες. Αυτά όμως έχει η προετοιμασία. Είδαμε και σήμερα πράγματα που δεν μας άρεσαν και τα οποία θα πρέπει να τα διορθώσουμε, αλλά και ορισμένες αντιδράσεις που είχαμε στη διάρκεια του αγώνα, που μας ικανοποίησαν. Για αυτό και μας είδατε να ζούμε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, γιατί παρά τα λάθη που γίνονται και τα επισημαίνουμε, θεωρούμε πολύ σημαντικό να βγάζουμε στο γήπεδο και σε ειδικές καταστάσεις πράγματα που έχουμε δουλέψει. Υπάρχει βεβαίως κούραση, αλλά αυτό είναι το πρόγραμμά μας και συνεχίζουμε την προσπάθειάς μας μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τα επίσημα παιχνίδια της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: